Första dagen i New Zealand: kort stopp i Auckland

Dags för nya äventyr! 
 
Jag och Nils ska åka runt med bussbolaget Stray, åka runt i princip hela landet och göra massa äventyrsaktiviteter i "Adventure Country" aka "Lord of the Rings-country". 
 
New Zealand är känd för sin otroligt fina natur, och att göra massa galna äventyr ute i naturen! Det är många adrenalinsfyllda sporter/aktiviteter som har uppfunnits i NZ, och det är nog en av de största turistmagneterna - folk kommer helt enkelt hit för att göra galna utomhussporter. Speciellt med tanke på att NZ inte har så himla varmt väder - på vintern är det snö och vintersporter som gäller i södra delen av South Island.
Att åka med Stray är inte bara att åka buss, utan busschafförerna är också guider och tar en till en massa coola stopp på varje sträcka där man kan hitta på massa olika aktivteter. Så det ska bli spännande när vi börjar resa imorgon bitti.
 
Vi kom fram till Auckland tidigt imorse, och har inte hunnit se så mycket av staden, utan vi har mest sysslat med praktiska detaljer och organisera och planera inför vår resa. Nu ska vi gå igenom vår packning - imorgon blir en tidig start!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0